Arama
Arama Sonuçları
'Sarımsakçı vekil'den CHP’ye sert eleştiriler
Mehmet Yıldırım, 2 yıldır akciğer kanserine karşı verdiği mücadele sırasında CHP Milletvekili ve Kastamonu Belediye Başkan adayı Hasan Baltacı ve CHP İl Başkanlığı yönetiminin kendisini telefonla dahi arayarak 'geçmiş olsun' dileğinde bulunmadığını söyledi.
Resmi Gazete’de yayımlandı: Diyanet’e üst düzey atamalar
Atama kararları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla 15 Eylül 2023 tarihli Resmi Gazete'de yayımlandı.
‘Asansörlü, modern otopark yapılmalı’
Kastamonu İl Genel Meclisi eski üyesi Muhsin Altındağ, il merkezindeki otopark sorununa dikkat çekti. Altındağ açıklamasında; “İlimiz merkezine yakın bir bölge olan eski belediye binası arsasına yapılacak iki katlı otoparkın yeterli olmayacağı, buranın imar durumuna göre çok katlı asansörlü modern otopark yapılması şehrin büyük ölçüde otopark sorununu çözecektir” ifadelerine yer verdi.
Katar'dan belediyeye sert çıkış: 'Sata sata bitiremediniz'
İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Katar da Kuzeykent Mahallesi'nde yarın 67,5 milyon TL'ye satışa çıkacak arsa hakkında açıklamalarda bulundu.
Kastamonu'nun 34 yıldır değişmeyen dertleri...
Kasım ayının ortalarına gelmişken, arşivlere baktığımızda 12 Kasım 1987'de dönemin Başbakanı Turgut Özal'ın Kastamonu ziyaretiyle karşılaşıyoruz. Ve dönemin Kastamonu Belediye Başkanı Ali Köse, Başbakan Turgut Özal ve beraberindeki heyeti, Gazi Stadı'nda karşılıyor
Yıkım devam ediyor
DÖRT BAŞKANA EV SAHİPLİĞİ YAPAN ESKİ BELEDİYE BİNASININ YIKIMI DEVAM EDİYOR